Byl jsem nedávno ve Španělsku a tamní řešení pokládám za nejdemokratičtější a nejsvobodnější - každý majitel restaurace či kavárny si vybere, zda nabízí kuřácké či nekuřácké prostředí a každá provozovna je viditelně označena. Zákazník si vybírá sám, zrovna tak zaměstnanci. Myslím, že je to i pro naši zemi lepší řešení, než zákazy, pokuty a pokud možno policejní zásahy...
Ať si vybere každý sám. Restauratér i zákazník
Ad LN 28. 1.: Bémův olympijský yetti
Překvapení ve schránce: daň z nemovitosti vzroste i násobně. Víme, kolik si připlatí v konkrétních městech
Kelímek od jogurtu: mýt, či nemýt? Řada lidí stále tápe, co a v jakém stavu patří do tříděného odpadu
Matka oběti: mluvila jsem s blízkým vraha. Lenka Šimůnková hledá odpovědi na to, co se stalo na filozofické fakultě
Armáda kupuje nová nákladní auta, už to ale nebudou kopřivnické Tatry. Nahradí je vozidla značky Volvo
V matematice je vidět zhoršení. Velký problém dělala úloha se švadlenami, říká šéf Cermatu po přijímačkách na SŠ
Klíčový aktér kauzy Dozimetr žádá výslech Rakušana a dalších členů hnutí STAN. Ministr se už vyjádřil
Specialista na controlling - HO, dovolená navíc #x4FEf
INDEX NOSLUŠ s.r.o.
Plzeňský kraj
nabízený plat:
40 000 - 50 000 Kč