Restaurace je obrácena do dvora, kde je i letní venkovní sezení. Vnitřní prostory určují dřevěné nosné trámy a strop, opukové stěny a kameninová podlaha. Zařízení je směsí měšťanských i selských prvků se spoustou až bizarních předmětů a obrázků. Celkový dojem je pak nadmíru bonvivánský.
ČTĚTE TAKÉ: |
Kuchyně nabízí jídla podle starých francouzsko-belgických receptur a chlubí se tím, že byliny, zeleninu i ovoce pěstuje ve vlastních zahradách. Testovaná jídla tomu dávají za pravdu. Předkrm Buche de chevre, pečený kozí sýr na placičce bílého chleba s vlašskými ořechy a lesním medem (210,- Kč) byl mimořádně jemné chuti. Hlavní jídlo Lapin á la Flamand – dušené králičí maso se zelenými fazolkami, redukcí trapistického piva Westmalle a hořčičnou omáčkou s belgickými hranolky (395,- Kč) nechal vyniknout jadrnosti provensálského koření. Obsluha je příkladem redukované bodrosti, která je milá, nikoli vlezlá.
Na výčepu zde mají Pilsner Urquell, Stellu Artois a Hoegaarden, k tomu množství belgických lahvových piv, rozsáhlý vinný lístek nabízí především francouzská, ale také italská, rakouská a moravská vína. S KÝM: s přítelem či přítelkyní prozkoumat zákoutí francouzské kuchyně.