Doporučujeme 17. května 2013 7:00

Chřestový salát či celerové bábovičky. Vyzkoušejte jarní recepty

Dušené kapustičky | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Dušená kapusta, chřestový salát, celerové bábovičky. Nevěříte, že česká kuchyně může být jednoduchá a zdravá? Vyzkoušejte tři recepty z čerstvé...

30. ledna 2013 7:00

Jak připravit celerové velouté? Poradí Roman Paulus

Celerový krém ocení jen opravdoví milovníci bradavičnatých hlíz. Éterické oleje, které celer obsahuje, nevoní každému. V husté polévce jej podle michelinského šéfkuchaře doprovází třeba šalotka, portské, kuřecí vývar a citronová šťáva | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Nejčastěji jej používáme do vývaru nebo pod svíčkovou. Na to, abychom jej v kuchyni pustili i do hlavní role, je zkrátka moc... obyčejný. Nejvyšší...

Doporučujeme 4. ledna 2013 7:00

Celer je opomíjený, přitom skvělý. Zkuste 5 nej receptů

Podívejte se na recepty z celeru | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Celer je neprávem opomíjená zelenina, která přitom svým výrazným aroma dokáže skvěle doplnit maso, polévky i saláty. Celer je také bohatý na vitamíny...



Najdete na Lidovky.cz