Recept 20. července 2013 7:00

Krok za krokem: Jak na cizrnový hummus

Podávejte s petrželkou, nasekaným česnekem, olivovým olejem a sladkou paprikou. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Cizrna, sezam, citrón a česnek. Čtyři levné a obyčejné suroviny stačí na vykouzlení malého zázraku - chutné, zdravé pomazánky, kterou si po Středním...

Doporučujeme 6. června 2013 7:00

Zázračná cizrna. Naučte se, co s ní v kuchyni

Cizrna - ilustrační foto. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Cizrna je klasickým příkladem toho, že za málo peněz navaříte skvělý oběd pro celou rodinu. Cizrna beraní je luštěnina, která dostala své jméno podle...

aktualizováno 28. 3, 26. 3. 2011 7:00

Cizrna nahradí i maso. Vyzkoušejte 5 nej receptů

Cizrna - ilustrační foto. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Cizrna, neboli hrách římský, je u nás stále ještě nedoceněnou luštěninou. Přitom obsahuje důležité bílkoviny, vápník a další potřebné minerály. O...

26. ledna 2010 10:51 Bedřich Kratochvíl

Vysoká škola humusu. Naučte se nejlepší pomazánku z cizrny

Humus můžeme podávat nejen s česnekovo-petrželovým dipem, ale i s míchaným salátem nebo s vařenou cizrnou zalitou olivovým olejem s citronem. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

S jordánským šéfkuchařem Muntherem Anaagrehem se reportér Pátku učil vařit vynikající arabskou pomazánku z cizrny a tahini.



Najdete na Lidovky.cz