Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Slováci a Češi se spojili, špekáčková válka končí

Vypadalo to, že z toho bude ještě horší hádka než při dělení zbytků federálního majetku. Tehdy spor nakonec vyhnil a vyřešil se tak, že Češi mávli nad svojí větší hromádkou pohledávek rukou. A Slováci nad tou menší, k níž ovšem nepřipočítali vlajku, lukrativní zkratku ČSA, o Poloslovákovi Masarykovi nemluvě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

udavac

20. 7. 2008 9:34
Tss

Lukrativní značka ČSA?To spíš myslel OK,ne?

0 0
možnosti

Zdenek

20. 7. 2008 1:57
Hluposti pana Palatu

Tak prizemneho podjebavania je schopny akurat on!!!!

0 0
možnosti

sojový špekáček

20. 7. 2008 2:07
Re: Hluposti pana Palatu

jakého podjebávania ?

0 0
možnosti

Yarda

19. 7. 2008 21:41
Nihil novum sub sole

Přečtěte si epizodu o britském párku z knihy "Jistě pane ministře";-D;-D;-D:-(

http://www.kosmas.cz/knihy/104709/jiste-pane-ministre-i/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.kosmas.cz/knihy/104709/jiste-pane-ministre-i/

0 0
možnosti

Yarda

19. 7. 2008 21:44
Re: Nihil novum sub sole

- možná to bude jako první epizoda v knize "jistě pane premiére" protože aféra s britským párkem pomohla hlavnímu hrdinovi stát se premiérem.

0 0
možnosti

ttt

19. 7. 2008 21:31
takovej páreček z Makra

Následující receptura na obyčejné párky byla získána od nejmenovaného pracovníka jedné rakouské firmy, která vyrábí uzeniny na objednávku a podle cenových požadavků supermarketů a hypermarketů v ČR, zřejmě pod jednotným obalem.

Obyčejné párky, receptura na 100 kg výsledného produktu:

15 kg SEPARÁT (kostní moučka), 15 kg SÁDLA, 26 kg KŮŽOVÁ EMULZE, 10 kg A-GEL (chemie), 6 kg ŠKROB, 22 kg LED (strouhanky pro spojení směsi, později zvodnatí), 2 kg SŮL, 2 kg SÓJA, 1 kg EMULGÁTOR, 1 kg KOŘENÍ + BARVIVO

Výsledný produkt: 100 kg růžovoučkých párečků. Pokud byste v receptu marně hledali maso, nespletli jste se, skutečně tam žádné není.

Dobrou chuť Vám přejí „SPOJENÉ KAFILÉRIE, a.s.“ Pro informaci – v psích konzervách je vlastně úplně to samé. Stačí osolit, hodit na pánev a chutná to úplně stejně. Akorát potom budete mít ještě hladkou hebkou srst, protože na rozdíl od párků obsahuje psí žrádlo vitamíny a minerály!

0 0
možnosti

PORADCE

19. 7. 2008 17:29
Ta EU to je typ kreténa

Oni se budou do nás sr át. Jak to říkal Klaus. Jak do toho bordelu vlezeme,tak se s ním povezeme jako s pindulínou ;-DR^;-DRv(Y)R^(Y)Rv

0 0
možnosti

redbiter

19. 7. 2008 16:21
spekacky

obsahuji 90% tlusteho,proto se jim rika SPEKACKY,proto jsou cesi nejtlustejsi lidi v evrope protoze ji tyhle sracky (bucek,ovar),a umiraji na infart ,a jine nemoci.Dobrou chut LOL

0 0
možnosti

lovak

19. 7. 2008 13:42
DRISTY

mili bratia, prosim mozete si kopnut, ale neda mi nenapisat k tomuto clanku hned v tejto chvili, ked som si precital zatial len ten uvodny odstavec a nasledne som si kukol, ktory pisalek moze takto dementne pisat...teda neviem kto je Palata, ale je to riadny vypatlanec...no idem si to docitat hadam sa dozviem este viac zaujimavych "faktov a la palata"

0 0
možnosti

IDOL LIDOVKÁM

19. 7. 2008 8:22
ANO! SPRÁVNĚ! MASARYK BYL ČECHO-ŠLOVÁCKÝ MESTIC ...........

PS ..... UŽ OD POHLEDU!!R^;-D

0 0
možnosti

IDOL

19. 7. 2008 9:14
Idolovy sexuální aktivity... (Dotaz položený paní Kuchtové)

OTÁZKA (IDOL)

JSEM VAS TAJNY OBDIVOVATEL. CO SE TAKHLE SEJIT NA KAVU? NEBO JSTE SNAD ZADANA ..??

0 0
možnosti

NM

19. 7. 2008 2:49
Povídají si dva restauratéři

Jakou vaříš specialitu? Vařím slavičí guláš. A kde bereš tolik slavíků? Copak se zbojnický guláš dělá ze zbojníků?

0 0
možnosti