Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Video: Rýže dvakrát jinak

Uvařit dobrou rýži není úplně jednoduché. Hanka Michopulu vám v našem novém videu ukáže dva způsoby, jak dosáhnout sypké a nadýchané rýže.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr

1. 3. 2009 22:55
Hanko ty jses magor - odpoved na komentare

Vysvetleni - varime pouze Basmati a pouze v hrnci co pouzivaji asiati, to nam nejvic vyhovuje po vyzkouseni ruznych zpusobu vareni.

Opakuji, cesky narod vari nejvic z pytlicku, vidim co lide maji v nakupnich kosikach. Zvlaste omacky vari z pytlicku, proto je v prodejnach takovy vyber, kdyby se to nekupovalo vyber by nebyl tak velky. A knedliky atd. Narod je zvykli na polotovary uz cela desetileti. Bohuzel komentare na muj prispevek jsou ciste osobni a tito lide nejsou schopni videt celou skutecnos. Oni nemysli ale pouze reaguji, protoze JA varim takto znamena to ze kazdy vari stejne coz je hloupost. Vsimnete si pri nakpech so se take nakupuje, a co ja vim z pytlicku vari 50 - 60 let kategorie. Myslim ze ty mladsi se stravuji v restauracich a podobne.

0 0
možnosti

leaf

2. 3. 2009 7:26
Re: Hanko ty jses magor - odpoved na komentare

Tak prr me tam nezarazujte, jsem v tomto veku, ale ryzi nebo polivku z pytliku bych nejed, leda tak nekde na ture v horach, kde se neda nic jineho sehnat.

0 0
možnosti

Petr1

2. 3. 2009 14:16
Re: Hanko ty jses magor - odpoved na komentare

Petře ty v obchodě koukáš lidem do košíků co tam májí?? Zajímavé.

0 0
možnosti