Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Video: Na boloňskou omáčku bez kečupu

Základní pravidlo pro boloňskou omáčku zní: Nevařit - opékat. Hanka Michopulu vám v novém videu poradí i další triky, jak udělat správně boloňské špagety.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

charluska

21. 4. 2009 18:53
pro spravnou chut

recept je dobry jen tam chybi koreni,ktere tam urcite patri oregano a basilikum

0 0
možnosti

charluska

21. 4. 2009 18:43
olej

Extra panensky a zadny jiny ,omacka na bolonske spagety se nesmazi, pane Simon, ale opeka na panvi;-P

0 0
možnosti

Simon

12. 4. 2009 21:46
Extra panensky olej na smazeni?

To neni spravne, e.p. olej ma nizky bod prepaleni (cca 250 stupnu), coz nemuzi byt pro smazeni dostatece.

0 0
možnosti

Jana

3. 4. 2009 14:46
Díky za dobrý recept

Recept jsem zkoušela a všichni doma byli nadšení. Akorát jsem šla do vegetariánské varianty s uzeným tofu a osmaženou sójovou šunkou - pro ty, co masíčko moc nemusí, mohu doporučit.

0 0
možnosti

tombasek

3. 4. 2009 1:04
dávka masa?

Bylo by fajn, kdyby se občas objevily přesnější návody: kolik a jakého masa použít?

0 0
možnosti

Natalka

30. 3. 2009 14:14
Děkuji !!!

Pěkný den!!

  Takhle, jak to dělá paní M. si představuji pořady o vaření!!

     Děkuji!!

0 0
možnosti

skipper

28. 3. 2009 17:06
Re: tak jsem si všimnul

No, protože to je milá a hezká holka a musela počítat i s občasnou reakcí tohoto typu, tak se jistě nebude zlobit. Dělá svou práci dobře, s vtipem a půvabem. A ta druhá bradička je mimo jiné roztomilá.:-D Komu se to nelíbí, Babicu na něj!!!

0 0
možnosti

Genius delikates s.r.o.

28. 3. 2009 19:10
Re: tak jsem si všimnul

  Obávám se, že bulvárního patlala Babicu nikdo dlouho nepřekoná.

0 0
možnosti

Ragú

27. 3. 2009 19:50
Rybí ragú

Pro tuto sicilskou variantu je zapotřebí asi 30dkg syrového tuňáka, kterého nakrájíme na kostky a osmažíme na oleji. Na druhé pánvi osmažíme 3 stroužky česneku, přidáme protlačená rajská buď syrová nebo kozervu, přidáme petržel s basalkou nebo syrovou mentou, necháme povařit. Pak přidáme tuňáka a necháme ještě trochu na ohni, aby omáčka zhoustla. Podává se na špagety.

0 0
možnosti

pippo

27. 3. 2009 18:46
Uznání

Já myslím, že pro toho kdo má rád vaření paní Michopulu odvádí dobrou práci. Patří jí můj dík.

0 0
možnosti

Free

27. 3. 2009 18:22
celer

je to správně, ale používá se celer řapíkatý, nikoli bulva

0 0
možnosti