Diskuze
Video: Jak správně marinovat
Děkujeme za pochopení.
Libuše
Citronová kůra.
Dobrý den, citrusové plody jsou chemicky ošetřené a nesmí se používat kůra.
Prosím o vysvětlení, zda používáte jiné citrusové plody než z obchodu.
Děkuji Libuše
Trm
do spravne marinady musi byt pridate
Paroprasakovo SPERMA, zjemnuje chut.
Jandik
Re: do spravne marinady musi byt pridate
Ty to musíš vědět. Saješ pravidelně?
Daniela
Vařila jsem vránu...
Dke starého receptu. K vráně - zbavené peří, se přidá do vody stejně težký kámen a vaří se tad dlouho, až kámen změkne. Pak kámen vyjmeme a vránu vaříme dál asi dvě hodiny...
Genius delikates s.r.o.
Re: Vařila jsem vránu...
Zapoměla jste na citron.
Pavla
Líbí se mi
Líbí se mi pořad i rady v něm, protože jsou "systémové" a pravdivé.
Milan
Diskuze
Zdravím všechny čtenáře, a zvláště zaprděné přispívatele, kteří než něco "žvejknou", tak by se sami měli přesvědčit, jde-li oradu či nikolivt. Video, tedy rada, je o marinování, tak oni pišme, diskutejme a nenapadejme autorku. Nevím jaká je souvislost mezi vztahem a nevztahem s šéfredaktorem s lepší chutí masa? Zkusme prvně radu vyzkoušet, a jestli funguje, tak to ocenit, případně má-li někdo lepší, tak se o ní podělit. Není-li o co stát, pak ji zavrhnout, ale proč hned napadat autorku? České zupáctví mi je odporné.
Trm
Re: Diskuze
To je vsechno pekne, ale proste zapomnela na PAROPRASAKOVO SPERMA, kdo tuhle prisadu nezna, neni zadna kucharka, ale obycejna kuchta.
anna
ano
Děkuji paní M. za radu, málo lidí to o citronu vědí, tak připomínky pode mnou jsou špatné a trochu z nich čiší závist
Trm
Re: ano
A co teprve PAROPRASAKOVO SPERMA, to panecku zmeni strukturu, jakoukoliv strukturu meni na komunistickou.
Aneta Safarova
Mrzi me
ze se uz nedozvim, jak spravne marinovat, protoze namisto skvele kucharky na me promluvil jakysi anglicky rezort. Ach.