Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Video: Jak správně marinovat

Základem pro nakládání je olej, sůl a citrón. Co tyto ingredience udělají s masem, vám v novém videu vysvětlí Hanka Michopulu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Libuše

25. 4. 2009 9:02
Citronová kůra.

Dobrý den, citrusové plody jsou chemicky ošetřené a nesmí se používat kůra.

Prosím o vysvětlení, zda používáte jiné citrusové plody než z obchodu.

Děkuji        Libuše

0 0
možnosti

Trm

7. 4. 2009 7:27
do spravne marinady musi byt pridate

Paroprasakovo SPERMA, zjemnuje chut. :-©:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti

Jandik

7. 4. 2009 10:44
Re: do spravne marinady musi byt pridate

Ty to musíš vědět. Saješ pravidelně?

0 0
možnosti

Daniela

6. 4. 2009 13:25
Vařila jsem vránu...

Dke starého receptu. K vráně - zbavené peří, se přidá do vody stejně težký kámen a vaří se tad dlouho, až kámen změkne. Pak kámen vyjmeme a vránu vaříme dál asi dvě hodiny...

0 0
možnosti

Genius delikates s.r.o.

6. 4. 2009 21:46
Re: Vařila jsem vránu...

  R^R^R^ Zapoměla jste na citron.;-D

0 0
možnosti

Petr

5. 4. 2009 23:20
Mate vetsi cenzuru ne komunisti

nestojite za slovo(Y)(Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti

Pavla

5. 4. 2009 12:45
Líbí se mi

Líbí se mi pořad i rady v něm, protože jsou "systémové" a pravdivé.

0 0
možnosti

Milan

5. 4. 2009 10:01
Diskuze

Zdravím všechny čtenáře, a zvláště zaprděné přispívatele, kteří než něco "žvejknou", tak by se sami měli přesvědčit, jde-li oradu či nikolivt.  Video, tedy rada, je o marinování, tak oni pišme, diskutejme a nenapadejme autorku.  Nevím jaká je souvislost mezi vztahem a nevztahem s šéfredaktorem s lepší chutí masa?  Zkusme prvně radu vyzkoušet, a jestli funguje, tak to ocenit, případně má-li někdo lepší, tak se o ní podělit.  Není-li o co stát, pak ji zavrhnout, ale proč hned napadat autorku?  České zupáctví mi je odporné.

0 0
možnosti

Trm

7. 4. 2009 7:28
Re: Diskuze

To je vsechno pekne, ale proste zapomnela na PAROPRASAKOVO SPERMA, kdo tuhle prisadu nezna, neni zadna kucharka, ale obycejna kuchta. :-©:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti

anna

5. 4. 2009 7:49
ano

Děkuji paní M. za radu, málo lidí to o citronu vědí, tak připomínky pode mnou jsou špatné a trochu z nich čiší závist

0 0
možnosti

Trm

7. 4. 2009 7:29
Re: ano

A co teprve PAROPRASAKOVO SPERMA, to panecku zmeni strukturu, jakoukoliv strukturu meni na komunistickou. :-©:-©:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti

FRED FLOK

4. 4. 2009 10:17
MARINÁDA

>-  PIVO ČESNEK ČILI OLEJ KIKOMAN   SŮL

0 0
možnosti

Aneta Safarova

3. 4. 2009 12:21
Mrzi me

ze se uz nedozvim, jak spravne marinovat, protoze namisto skvele kucharky na me promluvil jakysi anglicky rezort. Ach.

0 0
možnosti