Diskuze
Šéfkuchaři radí, jak vařit v krizi
Svět je v krizi a nutí nás šetřit. Nakukují-li vám finanční problémy do kuchyně, vařte úsporně, ale lahodně. Tří šéfkuchařů jsme se ptali, jak se šetří v profesionálních provozech a co vlastně vařit v době ekonomického podzimu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
lada
4. 7. 2009 16:02
částečný souhlas
Pod tento článek se můžu podepsat nejen já,ale podepsala by je i moje tchýńe,jinak "farská kuchařka" či babička kterávařila"Paní hraběnce".NESOUHLASÍM však s tvrzením pana Pohlreicha že drahé je kvalitní. Je to čecháčkovský,stále omílaný nesmysl
0
0
možnosti