Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Restaurace V Zátiší nabrala druhý dech

Dvacet let je v restauračním byznysu dlouhá doba. Mnohé podniky během času vyčpí, zleniví... a zaniknou. Zátiší se podařilo přežít. Teď převléklo kabát a daří se mu dál. A pokud vám jídelní lístek (po právu) zamotá hlavu, zeptejte se číšníka. Obsluha tu zaslouží jedině pochvalu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zlata Dutá

16. 6. 2009 16:13
Příspěvek

Jistě nejsem "in", ale vskutku nevidím nic k chuti svádějícího na rozmatlaných omáčkách po obrovských talířích.

A k dřívějšímu: když se tak rozplýváte nad šťavnatým jehněčím, zajisté jste si byla nějaké to jehně prohlédnout, pohladit, doprovodit na jatka a těšila se na to masíčko...

0 0
možnosti

TTSO

10. 6. 2009 14:42
před dvaceti lety bylo paní hodnotitelce cca 5 let :-)

Zátiší nikdy druhý dech nabírat nepotřebovalo .

Před dvaceti lety bylo paní hodnotitelce cca 5 let :-) kdesi v Kanadě, tak jí odpustme drobný časový renonc.

Před 15-16 lety bylo Zátiší skutečně jedno z mála "kvalitních luxusů" a jako naprostá vyjímka si udrželo kvalitu i mezi módními vlnami dalších top rest., které sice nasadili vysoko ale neudrželi kvalitu ( např Brasserie M ve Vladislavově ul ,kde paní recenzetce chutnala i konzerva).

A proč si Zátiší udrželo kvalitu ? Nění to zlatokopecký podnik honící * od Michelina ani módní projekt nějakého samozvance, který to přišel do Česka všem ukázat. Majitel Sanjiv Suri se vyhrabal od píky a z přiblbé vinárny v zátiší udělal skutečný podnik...... všechna čest

0 0
možnosti

Rico

9. 6. 2009 18:37
Àj samtájmz sink zet ól of tem ár banana!

Madam!

"...creme fraiche s kopečkem brusinek a fazolové lusky zabalené v plátku slaniny. Konečně příklad českého jídla..."?

Váu!

Váj du ju vrájd sou?

"Fazolové lusky zabalené v plátku slaniny" jsou dnes zcela běžný, od cizin okoukaný bulšit. Dříve známy rovněž ve verzi Švestky zabalené v plátku špeku...

0 0
možnosti

Vyšoust Ludvík

9. 6. 2009 14:24
děvče, buď rádo, že sis pochutnalo!

Představ si, že za ty prachy, by se to žrádlo nedalo jíst! Jsem sice důchodce a v žádném případě nepatřím mezi tu bolševickou, uhekanou a nespokojenou pakáž. Ale dát za oběd tisku, to je i na můj vkus trochu moc. Moje babča,  když uvaří svíčkovou, všichni se olizují až za ušima! A oběd pro šest lidí nás vyjde na pět stovek! Takže, neumíš-li vařit a jsi ochotno dát za obyčejnou českou svíčkovou téměř sedm stovek, v tom případě, proti gustu žádný dyšputát!

0 0
možnosti