Diskuze
Když se šéfkuchař nebojí přijít mezi hosty
Děkujeme za pochopení.
Rico
Technologie překvapivých zážitků
Paní Lauro Baraniková!
Píšete: „Jednou jsme si tady ve třech dali k večeři smuhu královskou neboli ombrinu pečenou v mořské soli (1870 Kč). Číšník rybu u našeho stolu očistil od tlusté vrstvy soli, odstranil kůži, vykostil ji a bílé maso, z nějž se ještě kouřilo, rozdělil na tři talíře (...) Příprava jídla před očima hostů je v Praze naprostá rarita – možná proto, že od obsluhy vyžaduje víc času a dovedností a nedovolí kuchyni žádné podvody, co se týče přísad.“
Mohla byste mi vysvětlit, jak byla u Vašeho stolu PŘIPRAVENÁ V SOLI PEČENÁ RYBA?
Kde byla zabudovaná pečicí trouba? Zřejmě pod stolem. A v čem že to hned namíchal číšník sůl s bílky a na čem pak výsledkem rybu obalil? Dřevěný tácek nebo kov?
A hlavně: co jste si povídali po dobu, co se pod stolem v troubě ryby pekla? A kolena – nebylo Vám na ně od trouby horko? Mají tam zabudovaný větrák?
TTSO
já si nemůžu pomoc ale tuhle recenzi už jsme četl tak
někdy před rokem
Palmáč
Obsedantní Laura
Na naší Lauře je znát, že dokáže ocenit místo, kde se nadlábne. Bůh ví, co je její kvalifikací. Možná to, že celý život nic pořádného nedělala. Kdyby četla Karla Č. věděla by, jaké lahůdky dokáže ordinovat Dr.voštěp.
Rico
Re: Obsedantní Laura
Milý milá rozumbradko! Kvalifikace gastrokritika nebydete prožráním dvou kvalitních vil na Barandově!
Martin
To kyselo je moc kyselý, ten bramborák je moc bramborovej..
Slečna Laura by si mohla poslechnout závěr filmu Ratatouille; asi by jí dost prospělo, kdyby se nad ním zamyslela. A Lidovkám to doporučuju taky.
http://www.youtube.com/watch?v=aPfN_zYKxNQ" target="_blank" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=aPfN_zYKxNQ