Diskuze
Nejvoňavější Pad Thai dostanete v ulicích Bangkoku
Nejsem zrovna nadšená, když se náhodou octnu v české hospodě na jídle. Hotovky, kdovíjak dlouho hotové, nebo „minutky“ čili plátek masa, krokety a rajče. Brrr... Je to mdlé a bez zážitku, a to hlavně od té doby, co jezdím na dovolenou do Thajska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Rico
22. 6. 2009 11:30
Jako doma
Paní Kateřino Müllerová! Víte, co je největším problémem povídání typu Vašeho? Dvanáct měsíčků kolem ohně v hale-sjezdovce s umělým sněhem kousek za Arabským poloostrovem!
Pěkné ovšem ja Vaše ne zrovna velké nadšení, když se náhodou octnete v české hospodě na jídle. Rozkošné, jak vy uděláte: Brrr... Jak asi děláte třeba: Bubu?
No a pak ten starý dobrý náběh na naši domácí a oblíbenou kutilskou schopnost: Když holt potřebujete kokosový cukr, nahradíte ho hnědým cukrem. Není-li u Lidla k mání rybí omáčka, v nouzi sojovkou (sic)! Nakonec, i tamarindovou omáčku jste asi schopna nahradit octem značky Seliko. A je vymalováno: od Máchova jezera metrem do Khao San Road na kampě!
0
0
možnosti