Diskuze
Óda na jídlo kyselé, dejte si odleželou kapustnici
Když se mě děti čas od času vyptávají na můj nejkrásnější (= nejjasnější) zážitek z dětství, pokaždé se mi vybaví stejná scéna. Stojím v tmavomodrých teplácích v malé zahradě před domem svých prarodičů, v jedné ruce držím tlustý krajíc namazaný sádlem se škvarkami a v druhé kyselou okurku. Ale opravdu velkou a bachratou kyselou okurku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
bibi
14. 7. 2009 5:28
Prava slovenska kapustnica?
ajajaj - cabajka? smetana? - to ze je prava slovenska kapustnica? mate rozum?
0
0
možnosti
Pivli
13. 7. 2009 11:35
čeština
Chvála zelňačky či kvašeného zelí a okurek je milá. Ovšem co je to za patvar to škvarkami? Vy tomu "češtinovi" zase dáváte!
0
0
možnosti