Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Skvělý výhled luxusní restauraci nedělá

V zámku a podzámčí, tak by se daly ve zkratce popsat dvě restaurace ve Ville Richter v Praze na Malé Straně. Až na to, že v zámku alias restauraci Piano Nobile by se měli naučit vařit a v podzámčí alias Piano Terra stojí necelý půllitr plzně skoro šedesát korun a řízek skoro čtyři stovky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ŽROUT

16. 11. 2009 16:18
Posuďte sami

Vážení čtenáři,

rád bych Vás touto formou vyzval,aby jste sami vyzkoušeli jak v které restauraci chutná a neřídily se pouze recenzemi rádoby gourmetů.

Osobně sem v PIANO NOBILE byl několikrát a byl jsem spokojen.Tím ovšem nechci tuto restauraci vyvyšovat ani hanit.Jen tvrdím,že takovou recenzi si tento podnik nezaslouží.

Loučí se s Vámi zákazník PIANO NOBILE. 

0 0
možnosti

Lukas

31. 8. 2009 17:33
Nehoráznost

Drahé Lidovky,

"pan google" umí prohledávat Váš archiv, což je prostým důkazem toho že vydáváte jako nový článek, recenzi rok starou viz http://www.lidovky.cz/skvely-vyhled-luxusni-restauraci-nedela-ff9-/ln_noviny.asp?c=A080920_000134_ln_noviny_sko&klic=227683&mes=080920_0

Věřím a doufám, že Vám takovéto chování na kredibilitě nepřidá.

S pozdravem ten kdo umí číst historii a mezi řádky

0 0
možnosti

Rob

22. 8. 2009 21:46
Napresrok znovu?

Tu recenzi jsem v Lidovkach cetl uz nekdy pred rokem, je to od ty slecny, co ji nechutna nikde nic, jenom recyklujou stary clanky.

0 0
možnosti

Anna

21. 8. 2009 14:58
R vila

mohu jen souhlasit, řádně vyprat salát jim asi dělá  potíže, písek mezi zuby nic moc a na obsluhu jsem zrovna štěstí neměli

0 0
možnosti

Gourmet

20. 8. 2009 12:26
Villa

O brunchi nic nevim ale mlada fronta je vyhlasila nejlepsim podnikem

0 0
možnosti

Martina

18. 8. 2009 9:38
Ceny

No ja nevim, ja tam byla v nedeli s dcerou na brunchi, stalo to 390 korun snez co muzes, to je nejlevnejsi brunch ve meste a bylo to dobry

0 0
možnosti

Severan

12. 8. 2009 23:52
Ach kdyby jenom tady neumeli varit

To co se podava v hospodach jako ceska kuchyne v Praze na turistickych stezkach se neda v podstate jist, dokonce voda je drazsi nez pivo.

Ve Stockholmu u Svejka se da jit na pivo, kulajda se tam vsak neda jist.

0 0
možnosti

Rico

11. 8. 2009 15:49
ACH ACH

Jen stoprocentní djeebile nazve patrové dělení jídla na Lepčí a Chudčí: Piano Terra a Piano Nobile. Ale co s tím naděláš.

Co se týká zahrad a výhledů a květin a flóry vůbec: Na ostrově Torcello se v Locanda Cipriani se sedělo mezi záhonky se zeleninou ještě když byl u nás Prvomájový povinný; a u Heberlinů v L'Auberge de l'Ill se jedlo na zahradě za vůní květin před 35 roky.

Rozdíl zásadní spočívá v jídle. A proto ceny v Chudčích a Lepčích piánech, uváděné pí Bé, v přepočtu na sousední eura, svědčí jen o tom, že navrhovatel cen za nesmysly prošmejdil svět: vod ňůjorků po svaté skořice, a líbilo se mu tam! Ti hardový byznasmeni amičtí, ti mliardáři oligofreničtí ve švjacech… A bůchví, kde ještě navrhovatel cen vod Piána nebyl. Výsledek: Malý pjerko, velký djeebil. Tuším, že idiotů podobných je hodně. Ale z kuchyní na úrovni to má co činit jako Malý Bobeš se synem pana továrníka na kaprech na Capri.

0 0
možnosti

tom.br

11. 8. 2009 10:20
dobrá adresa

Doplnil bych vás že čtyřce piva se neříká pulitr,příště napište radeji jen sklenice piva. Dobrou restauraci nedělá jen výhled a dobrá lokalita,ale zejména kvalitní kuchaři,číšníci apod. jenže kdo jim tam bude dělat, když se tam hosti netočí a maso v mrazáku spí...

0 0
možnosti

Luc Bílý

11. 8. 2009 9:58
Děkuji, děkuji !

Zrovna jsem si říkal, že tam na to zauzené kachní prsíčko s kukuřicí, liškami a koňakovou omáčkou za 650 Kč budu chodit.

Takhle raději počkám až mi příště vyberete něco kvalitnějšího.

0 0
možnosti