Diskuze
Skvělý výhled luxusní restauraci nedělá
Děkujeme za pochopení.
ŽROUT
Posuďte sami
Vážení čtenáři,
rád bych Vás touto formou vyzval,aby jste sami vyzkoušeli jak v které restauraci chutná a neřídily se pouze recenzemi rádoby gourmetů.
Osobně sem v PIANO NOBILE byl několikrát a byl jsem spokojen.Tím ovšem nechci tuto restauraci vyvyšovat ani hanit.Jen tvrdím,že takovou recenzi si tento podnik nezaslouží.
Loučí se s Vámi zákazník PIANO NOBILE.
Lukas
Nehoráznost
Drahé Lidovky,
"pan google" umí prohledávat Váš archiv, což je prostým důkazem toho že vydáváte jako nový článek, recenzi rok starou viz http://www.lidovky.cz/skvely-vyhled-luxusni-restauraci-nedela-ff9-/ln_noviny.asp?c=A080920_000134_ln_noviny_sko&klic=227683&mes=080920_0
Věřím a doufám, že Vám takovéto chování na kredibilitě nepřidá.
S pozdravem ten kdo umí číst historii a mezi řádky
Rob
Napresrok znovu?
Tu recenzi jsem v Lidovkach cetl uz nekdy pred rokem, je to od ty slecny, co ji nechutna nikde nic, jenom recyklujou stary clanky.
Anna
R vila
mohu jen souhlasit, řádně vyprat salát jim asi dělá potíže, písek mezi zuby nic moc a na obsluhu jsem zrovna štěstí neměli
Gourmet
Villa
O brunchi nic nevim ale mlada fronta je vyhlasila nejlepsim podnikem
Martina
Ceny
No ja nevim, ja tam byla v nedeli s dcerou na brunchi, stalo to 390 korun snez co muzes, to je nejlevnejsi brunch ve meste a bylo to dobry
Severan
Ach kdyby jenom tady neumeli varit
To co se podava v hospodach jako ceska kuchyne v Praze na turistickych stezkach se neda v podstate jist, dokonce voda je drazsi nez pivo.
Ve Stockholmu u Svejka se da jit na pivo, kulajda se tam vsak neda jist.
Rico
ACH ACH
Jen stoprocentní djeebile nazve patrové dělení jídla na Lepčí a Chudčí: Piano Terra a Piano Nobile. Ale co s tím naděláš.
Co se týká zahrad a výhledů a květin a flóry vůbec: Na ostrově Torcello se v Locanda Cipriani se sedělo mezi záhonky se zeleninou ještě když byl u nás Prvomájový povinný; a u Heberlinů v L'Auberge de l'Ill se jedlo na zahradě za vůní květin před 35 roky.
Rozdíl zásadní spočívá v jídle. A proto ceny v Chudčích a Lepčích piánech, uváděné pí Bé, v přepočtu na sousední eura, svědčí jen o tom, že navrhovatel cen za nesmysly prošmejdil svět: vod ňůjorků po svaté skořice, a líbilo se mu tam! Ti hardový byznasmeni amičtí, ti mliardáři oligofreničtí ve švjacech… A bůchví, kde ještě navrhovatel cen vod Piána nebyl. Výsledek: Malý pjerko, velký djeebil. Tuším, že idiotů podobných je hodně. Ale z kuchyní na úrovni to má co činit jako Malý Bobeš se synem pana továrníka na kaprech na Capri.
tom.br
dobrá adresa
Doplnil bych vás že čtyřce piva se neříká pulitr,příště napište radeji jen sklenice piva. Dobrou restauraci nedělá jen výhled a dobrá lokalita,ale zejména kvalitní kuchaři,číšníci apod. jenže kdo jim tam bude dělat, když se tam hosti netočí a maso v mrazáku spí...
Luc Bílý
Děkuji, děkuji !
Zrovna jsem si říkal, že tam na to zauzené kachní prsíčko s kukuřicí, liškami a koňakovou omáčkou za 650 Kč budu chodit.
Takhle raději počkám až mi příště vyberete něco kvalitnějšího.