Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Americký hit mezi drinky: koktejly z masa a sýrů

Nejdříve uvaříte slaninu, zbavíte ji tuku a nakrájíte ji na kousky. Tento postup zní jako začátek přípravy dobré snídaně, ale ve skutečnosti jde o úvodní část receptu na koktejl Baconcello od barmana Adama Segera. Slaninu totiž zalijete vodkou a necháte vylouhovat 72 hodin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rico

2. 9. 2009 16:08
LODYHA LODYHA S MÁSLEM A KLIHEM

Nejdřív ostych, pak touha ochutnat: "Alkohol používáme k odmaštění pánve po smažení, tak je jen logické, že tento proces můžeme také obrátit."

Pánví zamastíme alkohol?

A why?

Because Bakon je ochucený chemickou cestou, je jeho chuť dokonce ještě výraznější než u nálevů.

A to without ohledu na svůj původ, neb happiness a career is bez novinek nothing.

0 0
možnosti

jara - vlidny houbar

11. 9. 2009 22:19
Re: LODYHA LODYHA S MÁSLEM A KLIHEM

Rico ty jsi FRAJER...svetaznaly GURMAN..nezpomen si votrit hubu !!

0 0
možnosti

ECM

28. 8. 2009 17:27
Meat Is Murder

Maso je vrazda.

0 0
možnosti

Jandik

31. 8. 2009 7:08
Re: Meat Is Murder

Já se s tím nějak vnitřně smířím.

0 0
možnosti

JaS

28. 8. 2009 16:37
Co je slanina bez tuku?

Copak ve špeku je něco jiného než tuk (kromě pár blan)?

0 0
možnosti

\TeX{}nosma\v{z}ka

28. 8. 2009 16:46
Re: Co je slanina bez tuku?

Nevím jak je to v US ale v británii když si dáte bacon and eggs tak ta bacon se blíží víc uzenému masu nebo šunce než slanině.

0 0
možnosti