Diskuze
Lehká koprovka bez tuhého hovězího, ale s rybou
Děkujeme za pochopení.
politik09
tohle jsou větší problémy
http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje" target="_blank" rel="nofollow">http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje
J.M
Omáčka zahuštěná syrovou moukou je hnus.
Tak se vařila ve školních jídelnách. Proto byla tak "oblíbená".
Lída
Re: Omáčka zahuštěná syrovou moukou je hnus.
A jakou moukou se teda má zahušťovat?
Paul Sulc
Proc??
Do menšího hrnce, ve kterém budete připravat omáčku vlijte hovězí
vývar, ocet a přidejte cukr. Nechte vařit na prudkém ohni 10 minut.
Proc mam 10 minut prudce varit jednou uz uvareny vyvar? Cukr je rozpusten hned a ocet se jen vyparuje? Muzete to zduvodnit?? Podle mych zkusenosti naprosta vetsina zen vari jak je to naucila maminka, aniz by jen troch premyslely co se vlastne s tim jidlem deje.
Jan Hus
Bliny se smetanou, molodci
Jen se bavte, moldoci, za chvíli bude zákonem určeno, že národní pokrm jsou bliny se smetanou. (Kalvoda to už jel vyjednávat do Moskvy.)
Igele
Re: Bliny se smetanou, molodci
A co je to národní pokrm? Myslíte tím vepřo-knedlo-zelo, co přišlo z Bavorska?
Kyle Siddhárta Gautama
Koprovka z hovězího bujónu se na ryby,
ne Skandinávii typicky podávaná na lososa a mořského pstruha, štiku, případně raky vůbec nehodí.
Dělá se zásadně bez bujónového základu nebo z rybího vývaru.
To by si snad autor článku mohl zjistit. Má vůbec chuťové buňky?
pepa
vaření
Tato milá paní ještě neslyšela třeba o jazyku a knedlíku, který je třeba ke koprovce uvařit o nějakém tvrdém hovězím nemusí být ani řeč ale tyto odbornice na vše, cose yde vyskytují i šlichtu pro prasata.