Diskuze
Jak poznat dobrou rybí omáčku?
Indonéský šéfkuchař Ari Munandar vás učí pracovat se surovinami, které používá asijská kuchyně. Tentokrát Ari vysvětlí, co a jak s rybí omáčkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Pinouk
19. 11. 2009 0:45
Fermentace
Pro vysvetleni:
fermentovani=hniti
jsou to proste shnile ryby
0
0
možnosti
ALOIS.AMERICAN
29. 9. 2009 19:39
Rybi omacka
Doufam ze neni z Vietnamu,po ni se jiz neprobudite
0
0
možnosti
politik09
27. 9. 2009 13:05
tohle jsou větší problémy
http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje" target="_blank" rel="nofollow">http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje
0
0
možnosti
Rico
16. 9. 2009 16:05
NAPROSTO USVĚDČUJÍCÍ VĚTA:
"Tentokrát Ari vysvětlí, co a jak s rybí omáčkou."
Hlavně to "co" je překrásné!
Navrhuji použít na odvápňování kroměřížských nafukovacích balalónků.
U Lidla mají novou, a výbornou: "Rybí sós - Co to bude až to bude", výrobce z Jižních Větrolam...
0
0
možnosti