Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak poznat dobrou rybí omáčku?

Indonéský šéfkuchař Ari Munandar vás učí pracovat se surovinami, které používá asijská kuchyně. Tentokrát Ari vysvětlí, co a jak s rybí omáčkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pinouk

19. 11. 2009 0:45
Fermentace

Pro vysvetleni:

fermentovani=hniti

jsou to proste shnile ryby

0 0
možnosti

ALOIS.AMERICAN

29. 9. 2009 19:39
Rybi omacka

Doufam ze neni z Vietnamu,po ni se jiz neprobudite

0 0
možnosti

Rico

16. 9. 2009 16:05
NAPROSTO USVĚDČUJÍCÍ VĚTA:

"Tentokrát Ari vysvětlí, co a jak s rybí omáčkou."

Hlavně to "co" je překrásné!

Navrhuji použít na odvápňování kroměřížských nafukovacích balalónků.

U Lidla mají novou, a výbornou: "Rybí sós - Co to bude až to bude", výrobce z Jižních Větrolam...

0 0
možnosti