Diskuze
Pečené kuře s fenyklem aneb jak skloubit známé s neznámým
Děkujeme za pochopení.
politik09
tohle jsou větší problémy
http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje" target="_blank" rel="nofollow">http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje
lukas
danone
vsimli jste si, jak firma danone meni sve kultury ve sve "zelene" rade? activia bio essencis uz neni, ale je bio activ regularis. opravdu by me zajimal, jaky je asi rozdil?
hlavson
Bio
Víte jaký je rozdíl mez zemědělcem a bio-zemědělcem? Zemědělec hnojí ve dne, bio v noci .
Adamek
Fenykl ma typicky anyzove aroma
LOL nebo spis fenyklove aroma? kure vypada odporne blede bez odstranene kuze na bezich lajdacky uvazane provazkem ktery se na peceni v troube naprosto nehodi, clanek je neuplny postrada informaci o sosu a celou radu dalsich adekvatnich kulinarskych hodnoceni.ceska kuchyne je dira po granate v tretim svete lidove gastronomie.na lidovky rovnez zcela podprumerny clanek.
nn
Fenykl je super skvělá zelenina, chuť fenyklu je velmi jemná
Zkuste jednoduchý salát z čerstvého fenyklu (porce pro 1 osobu):
Malý fenykl, malá cibulka, vinný ocet, olivový olej (případně sůl, bílý mletý pepř).
Cibuli nakrájet na drobné kostičky, vložit do misky a nalít asi ½ lžíce vinného octa (s octem opatrně) a promíchat, přidat na drobné kostičky nakrájený fenykl a znovu promíchat (hlavní je nakrájet fenykl na drobno přes vlákna, použijte i vrchní čistou vrstvu fenyklu), přidat dvě lžičky olivového oleje a znovu promíchat. Možno velmi, ale velmi málo přisolit (nedoporučuji) a velmi jemně opepřit (podle gusta). Doporučuji dodržet postup přípravy a připravovat bezprostředně před spotřebou. Salát z fenyklu neskladujte, ale okamžitě spotřebujte, chutná výborně. Chuť fenyklu je velmi jemná a příjemná, výraz pronikavá je přehnaný (jak píše autorka článku).
nn
Re: Fenykl je super skvělá zelenina, chuť fenyklu je velmi jemná
..... a nalít asi půl lžíce vinného octa (s octem opatrně) .....
Lucius
Biošmejd
Autorka je zjevně placená lobby dodavatelů "biopotravin" - předraženého šmejdu, obsahujícího v podstatě identické látky, jako běžným způsobem vyráběné suroviny...
Jan Kramář
Nesmysl
Koprovku jsem jako dítě nesnášel a teď se po ní můžu utlouct. I třeba na takové olivy si spousta lidí musí zvykat a pak je milují, jakápak láska na první pohled, nebo doživotní zatracení? Ale budu předpokládat, že autorka chtěla být jenom vtipná.