Diskuze
Vypalte si vlastní slivovici
Děkujeme za pochopení.
ScottE
Lidi to je síla!!! www.tojesila.cz
http://tojesila.cz/cz/s16/n2209-VIZE-2009-2010" target="_blank" rel="nofollow">http://tojesila.cz/cz/s16/n2209-VIZE-2009-2010
Marie
Prosím o radu
Kde by se dal najít správný technologický postup výroby kvalitního domácího švestkového kvasu? Tak např. jeden říká během kvašení zamíchat obsahem bečky, druhý že ne. Jeden řekne bečka má být uzavřená, druhý že odkrytá. jsou někde na internetu rady pro začátečníky?
tojesila
...
http://tojesila.cz/cz/s16/c1633-ZHAVE-AKTUALITY/n2215-Proc-volby-v" target="_blank" rel="nofollow">http://tojesila.cz/cz/s16/c1633-ZHAVE-AKTUALITY/n2215-Proc-volby-v cervnu
Pamětník 2
Vypalte si vlastní slivovici
Souhlasím s odborníky,není nad slivovici vypálenou ze zodpovědně připraveného kvasu.Z vlastní zkušenosti vím,jaký má člověk pocit při koštování napálené slivovice.Jen snad pro ty,kteří si pod pojmem domácí slivovice představují "lavorovicu",tak to je obrovský omyl.Snad bych věřil ještě tomu,že ta nejlepší je z mého rodného valašska.
Luděk
Re: Vypalte si vlastní slivovici
Je hrůza, co se dnes prodává v obchodní síti za chemikálie, co se vydává za alkohol.
Není normální, aby mě doušek Tuzemáku pálil ještě po deseti minutách v žaludku. Za komunistů byl i levnej chlast k pití, po jeho pádu jsem byl nucen tvrdý alkohol, kromě toho drahého, opravdu značkového, přestat pít.
Krizí prošel i Becher, ale poslední asi dva roky se to zlepšilo, docela to jde,
Josef
Není nad lavorovicu
Pěkně doma vypálená, je zárukou na bílou hůl ve čtyřiceti