Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

U Emy Destinnové vaří Američan. A dobře

Jestli máte rádi carpaccio, tohle je pro vás ten pravý podnik. Dělají ho tu z různých druhů masa i ryb, a když budete mít štěstí, možná budou mít zrovna i mečouna. Už se tu sice nebudete cítit tak útulně jako před renovací, ale nad tím klidně přimhuřte oči. Zdejší šéfkuchař ví, co dělá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ASTRO

26. 11. 2009 10:48
u EMY?

Tak  jsem si k Emě zašel. Poznatky: poměrně drahé, chuť nic moc, zkrátka průměrná, ale vzhledemm ke kvalitě drahá hospoda. Již nikdy více! pro milovníky dobrého jídla a pozorné obsluhy to opradu není. pokud ovšem patříte k tzv. "jupíkům", bude to  pravé - hospoda, která se tváří " in".

0 0
možnosti

french-fried potatoes :-)))

18. 10. 2009 20:32
or french press?

vari american? A jeste k tomu dobre? tak to je prirodni ukaz.

0 0
možnosti

ok

13. 10. 2009 18:48
Někde musí být chyba

Trumpheller? A Američan?

0 0
možnosti

..hradni sluha...............

10. 10. 2009 10:02
....dobra jidla i od cerneho kuchare v NY....

V NY vari cernoch u ceskych majitelu" Ceske restaurace" ceska jidla.Takove knedliky neudela ani Vase babicka.To jenom tak na okraj.

0 0
možnosti

Paul Sulc

13. 10. 2009 17:28
Re: ....dobra jidla i od cerneho kuchare v NY....

Kde je ta ''Ceska restaurace""    ?

0 0
možnosti

thyronx@seznam.cz

9. 10. 2009 22:46
Vsude se najde aspon jeden kreten

zrovna jako ty pitomo... vis h o v n o o tom jak se vari v USA a cim se Amici zivi..Ten tvuj vzitej nazor ze hamburgery a Cola jsou narodni jidlo te radi mezi absolutni hovada.

Co je mi potom ze jsi v USA musel leta zrat mezi zametanim ve Walmartu nebo obraceni burgeru kdesi v Burger Kingu jen hamburgery nebo pizzu? Ameriku znas jen z toho zapadakova kde jsi travil nejlepsi roky sveho mladi.

Udelat opravdovu dobry STEAK nebo RIBS, vyzaduje urcitou praxi, nicmene v USA bys dost tezko hledal kulinarske skoly - je jich moc malo - Vy mate stredni skoly v oboru Kuchar-Cisnik-Hotelovky a pod... a vysledek je casto zalostny. A kdyz uz musi u zname E.Destinove varit Amik, tak to asi neco znamena, ne?

0 0
možnosti

.....

9. 10. 2009 11:04
V Česku budou muset vařit cizinci,

 jelikož ti čeští majitelé vaří pro své hypotéky a leasingy. Tak např. Krkonoše, svíčková 90 Kč, absolutně hnus, maso tvrdé, na omáčku kapátko. Proto jsou ty hory prázdné!

0 0
možnosti

Karel

9. 10. 2009 10:35
dala jsem si mečouna

Jsem rád, že jste to poznala,člověk má mečouna dnes a denně na talíři.

Pokud to ovšem nebyl biskup z amerického krocana namarinovaný v oleji

z koňských makrel!

0 0
možnosti

Milan

9. 10. 2009 1:03
A co?

Krustička byla vlhká ay taky? Mňam, mňam.

0 0
možnosti

ctenar

8. 10. 2009 17:56
v Americe nevari Americane

americka classic kuchyne je STEAK a BBQ... tak nevim, co myslite "vari American"; asi se  u McDonalda nechytl tak to dohani v Praze U Emy 

0 0
možnosti

jara - vlidny houbar

8. 10. 2009 20:59
Re: v Americe nevari Americane

zase nejaky zasveceny cechacek co vi vsecko nejlip

nedal amikovi sanci ani kdyz vari -:)

nacoi se vepro knedlo a nautirej si hubu o amiky kdyz nemas duvod!

0 0
možnosti

Delam Sikozy

7. 10. 2009 0:24
Jo, je u Emy je to fakt dobré

a hezké prostředí

0 0
možnosti