Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Lokál: Konečně restaurace, kde vaří česky. A dobře

Po letech strávených konzumací mastných gulášů, rozmražených knedlíků a přesolených polévek je tu konečně podnik, kde dostanete domácí nudle, knedlíky i omáčku, která nepřišla do styku s žádným instantním práškem. Najdete ji v samém centru Prahy. A radši si místo rezervujte, je tu plno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lojza

7. 12. 2009 12:10
A co dýško?

Postrádám informaci, zda v této restauraci postačí dýško ve výši minimálně 30%, abych nebyl za nevychovaného burana...

0 0
možnosti

.---

7. 12. 2009 11:55
přihodím antireklamu.

Již dlouho jsem si tak nezkazil chuť, jako v Libereckém Babylonu, přesněji v jejich podniku "sežer co můžeš" za jednotné vlezné 190.-Kč.

S tak odporně přesoleným maďarským gulášem a jinak téměř nic jiného na výběr jsem se opravdu nikde jinde nesetkal.

Guláš putoval do odpadků, a za 190.-Kč jsem si dal alespoň limču a kafe.

Asi je to trest za spojenectví majitelky Vajnerové se socany a komunisty.

0 0
možnosti

dívenka prostá

7. 12. 2009 14:18
Re: přihodím antireklamu.

za 190 sat to bilo meni pro celo rodinu, ne?

Viste ale ňaci prachači, vi v tom zbitku republiki!

0 0
možnosti

j

7. 12. 2009 11:53
nic moc

tak jsem byl minulou stredu a je to divna hospoda, a to jidlo se nedalo jist ale pivo moc dobry. Kolik vam dali za reklamu co ?

0 0
možnosti

s.ráth

7. 12. 2009 11:55
Re: nic moc

no jestli jihoafrická "plzeň" moc dobrá. Zeptám se, už jste zkoušel český ležák vařený ze sladu a chmele? To by jste si teprve pošmákl

0 0
možnosti

ja ja ja

7. 12. 2009 11:52
Česká kuchyně...brrr...

Překvapuje mě že v současné době, kdy už všichni víme, že živočišné produkty jsou jedním z faktorů rakoviny, obezity atd... ještě někdo propaguje typicky česká jídla. To je vážně ještě někdo tak zaostalý?

0 0
možnosti

s.ráth

7. 12. 2009 12:01
Re: Česká kuchyně...brrr...

jestliže se skrmování rostlinných krmých směsí podílí z velké části na tvorbě skleníkových plynů. Jak je možné, že je ještě někdo z vegetariánů tak zaostalý?

0 0
možnosti

J.

7. 12. 2009 11:47
Žlutá

"Jasně žlutá" svíčková?

0 0
možnosti

dupro

7. 12. 2009 11:49
Re: Žlutá

přesně takovou dělávala babička. Tu barvu dodala pasírovaná zelenina a omáčka neměla konkurenci.

0 0
možnosti

marek

7. 12. 2009 11:14
Ale stejně,

humr je humr. Tedy s pořádným spropitným, pochopitelně.

0 0
možnosti

perun

7. 12. 2009 11:11
nadýchané knedlíky

To znamená, že si jich musíte objednat dvojnásobnou porci, abyste se alespoň trochu najedli.

0 0
možnosti

klukjakobuk

7. 12. 2009 11:02
TEDA JAKO

nemá ta Laura něco s tím Karpíškem ? Takhle pořád tlačit ... ;-)

0 0
možnosti

Petr

7. 12. 2009 10:57
Solidni reklama - a ted hup na humra za odmenu

Lokal je dobry. I kdyz ta plzen se pozvolna rhouti smerem k EUROPATOKu a fajnsmekr si da radeji neco jineho. Ale redaktorka je schopna i Staropramen oznacit za bajecne pivo, takze co cekat.

Co neni dobre je tvrdit, ze Lokal je jedina restaurace, kde se daji sehnat k snedku slusna ceska jidla. Kdyz pomineme par hospod primo na turistickych trasach (ktere Laurinka mozna navstivila, kdyz doprovazela sve zahranicne sponzori), tak v centru a v sirsim centru jsou desitky restauraci se slusnou svickovou nebo utopencem.

0 0
možnosti

JJ

7. 12. 2009 10:51
Dlouha 33

http://tinyurl.com/yh5vdyu

To je tenhle barak. Ono se na te adrese od doby, kdy to Google nafotil, neco zmenilo?

0 0
možnosti