Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vánoční menu může být inspirováno středomořskou kuchyní

Tři šéfkuchaři pro vás připravili rozmanitá jídla, kterými se můžete inspirovat nejen při vaření štědrovečerní večeře. Tentokrát poradí Světlana Červenková z restaurace Oliva.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kristína

9. 12. 2009 18:46
Jděte někam!!!!!!!!!

Nevidím důvod, proč rušit a nahrazovat tradiční české vánoční jídlo. Umíte si představit, že byste nabízeli Francouzům nebo Španělům na vánoce to naše? Hnali by vás svinským krokem. Poslední dobou nám chcete namluvit, že co je české v kuchyni to je špatné a musíme vařit a jíst JINAK - tak jak to dělají v některých pečlivě vybraných státech. Já chci svoje vánoční jídlo - cukroví, hrachovou polévku, bramborový salát a řízek ( já kuřecí, zbytek rodiny kapr). Howk. Cenzoři, sbohem.

0 0
možnosti

silverstalker

9. 12. 2009 19:37
Re: Jděte někam!!!!!!!!!

tak si nacpi tu svojí bolševicko- fašistickou čecháčkovskou drž-ku ČISTĚ ČESKÝM žrádlem, tloustni a v padesáti chcípni na kardiovaskurální příhodu, nikdo ti v tom nebrání. HEZKY ČESKY, PĚKNĚ V TEPLE, SMRÁDEK A TEPLÍČKO, PRD, KRK, LAHVÁČ, ČECHY ČECHŮM, VOLE !

0 0
možnosti

muehehe

9. 12. 2009 18:29
naprosto souhlasím..

tak to dopadá, když tradice inovujeme, abychom dali někomu nahrabat.. katolík, držící půst, kapra se salátem může, krevety zas nejsou pro Žida.. kde je cikánova kradená slepice, pečená v hliněném obalu..??? tak nějak (ne)jsme rasoví a nesnášenliví, vážená redakce..!!!

0 0
možnosti

Petr

9. 12. 2009 17:46
Rusit tradice

Jo, dalsi clanek smerem k ruseni tradic, kterych jiz nemame mnoho. Parada. Mozna jeste puding z manga, smazenou veverku a ozdobit plastove okno misto stromecku. To pak uz vubec nikto nepozna, co jsou Vanoce zac, krome povinnosti kupovat darky a zvysovat trzby.

0 0
možnosti

Janda

9. 12. 2009 17:31
Omlouvám se...

za příspěvek....

Ale jak koukám, tak všichni do všeho cpou olivový olej... 6e by zase móda, a nebo někdo potřebuje v EU prodávat...

Jděte s takovými recepty do řitě, nevážená redakce, stejně tu na našem českém trhu zakopnete o kvalitní oliváč jen zřídka, a to ještě nesmí být španělský...

0 0
možnosti