Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Česká klasika: smažený kapr s bramborovým salátem

Tři šéfkuchaři pro vás připravili rozmanitá jídla, kterými se můžete inspirovat nejen při vaření štědrovečerní večeře. Tentokrát radí Marek Janouch z restaurace Lokál.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

smtibrácha

11. 12. 2009 12:08
členům ODS

takové jídlo není dost nóbl,ti chodí na lepší.nejlépe na nadívaného jesetera z kaviárovým salátem a pořádně zapít chilským vínem ročník 98.

0 0
možnosti

Rico

11. 12. 2009 17:37
Re: ČLENŮM RYBÁŘSKÉHO PIONÝRA

Co to je: "Kaviárový salát"?

Nějaký druh formátu?

0 0
možnosti

Astonova Vila

11. 12. 2009 12:00
Znovu připomínám, že totéž ale levněji

už dávno existuje například pár kroků od Lokálu, v Benediktské.

0 0
možnosti

TomasH

11. 12. 2009 9:16
reklama

už zase REKLAMA na Lokál?? Začínam získávat vůči tomuto podniku slušnou averzi....   mam dojem, že tam už opravdu nezavítám ani na to pivo ..

0 0
možnosti

Petr

11. 12. 2009 7:49
parada

jo klasika je klasika a jeste jikrovou polevku

0 0
možnosti

mapx

10. 12. 2009 23:45
Za vším hledej Lokál!

Už se těším na den bez Lokálu.

0 0
možnosti

mamka

10. 12. 2009 19:51
Lokál bude zřejmě sponzor Lidovek,

že je nyní tak v kurzu. Jinak já přidávám do salátu ještě drobně pokrájenou cibuli, kterou nechám v trošce vody přejít varem, aby tak nečpěla, a sterilovaný hrášek. 

Ale každému tato úprava chutnat nemusí. Naší rodině by ovšem salát z půl kila brambor rozhodně nestačil. Během celého dne ho totiž neustále ochutnávají, a proto nikdy nevidí zlaté prasátko.

0 0
možnosti

říkejte mi Vlasta

10. 12. 2009 18:12
Dyť se to neda žrat !

:-(((

0 0
možnosti

marek

10. 12. 2009 18:29
Re: Dyť se to neda žrat !

Tak to nežer, no.

0 0
možnosti

marek

10. 12. 2009 17:31
Koukám, že

paní Hlinovská je rovněž milovnicí Lokálu, jako slečna Baraníková. To je náhodička!

0 0
možnosti

Pietro

10. 12. 2009 15:36
hm

Kdyby sem radši místo několikáté reklamy Lokál hodila podrobnější návod na smažení kapra, co používat za oleje, jak připravit správně trojobal, bo mně se to pořád rozpadá a smažák sem vábně neudělal ani nepamatuju :) apod... pfff

0 0
možnosti

Jaromir

10. 12. 2009 13:54
Kapr v Trojobalu

Drive to byl smazeny kapr, dnes je to kapr v trojobalu. Ja se z vas poseru!

0 0
možnosti