Diskuze
Sladké i slané palačinky. Usmažit si ty francouzské není těžké
Usmažit si doma pravé francouzské palačinky není těžké. Výrobu těsta zvládne každý a správná plotna je cenově dostupná. Chce to jenom trochu tréninku, aby se tenké placky netrhaly.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JŠ
J. Šrámek
30. 1. 2010 16:19
Nenechte se balamutit!
Stačí nízká pánvička za 100!Pak už jen trocha cviku,dobrá marmeláda,kompot,nebo šunka a hodinka práce,máte-li 3 děti!!
0
0
možnosti
JB
J. Bakulová
12. 2. 2010 11:22
Re: Nenechte se balamutit!
dělám je dávno, podle receptu herečky paní Šejbalové, je popsán v kuchařské knížce Vříme na chatě. Je to oblíbené jídlo mých vnoučat, plněné jahodami a šlehačkou anebo Nutelou
0
0
možnosti