Diskuze
Zmrzlina ze slaniny? Už 15 let vyrábí Blumenthal krkolomné pokrmy
Vědecký přístup k vaření popsaný jako kulinární alchymie uplatňuje ve svém podniku Heston Blumenthal. Slavný britský kuchař-samouk vymýšlí dosud nepředstavitelné pokrmy jako je zmrzlina ze slaniny s vejci či šnečí porridge. Jeho restaurace The Fat Duck ve vesnici Bray v hrabství Berkshire je už 15 let světovou raritou a několik kritiků ji označilo za nejlepší na světě. Otevřena byla v srpnu 1995.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J. Stejskal
2. 8. 2010 8:28
Já ten pořad viděl.
Dokonce několik dílů. Viděl jsem, jak "dělá" pekingskou kachnu. Je to strašná nuda a i když má 3 Micheliny a zdá se být příjemný člověk, připadá mi s odpuštěním jako cvok. Tohle je dle mne cesta, kterou se vaření právě ubírat nesmí. Je to honitba marného ptáka.
0
0
možnosti