Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Poznejte gastronomické nebe. Luxusní jídla pořídíte za pár korun

Nejlepší restaurace v Česku už znáte. Byla by ale velká škoda zůstat jen u fotografií. Pokud byste chtěli navštívit některou z TOP restaurací a ochutnat jejich luxusní delikatesy, máte ideální příležitost. A neutrpí ani vaše peněženka. V lednu opět startuje Grand restaurand festival a pokrmy od špičkových šéfkuchařů nabídne oproti klasickým cenám doslova 'za babku'. Letos pod heslem: "Vzneste se do gastronomického nebe."
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Orlík

3. 12. 2010 10:01
Souhlasím s kolegou Tachovským ve všem, co napsal.

Já znám velmi dobře, jakým způsobem lidé o jídle hovoří. Strčte člověka, co má hubu na spařený jetel, řekněte mu k jídlo trochu těch pohádek a on bude vykládat, že nic lepšího nikdy nejedl. Já to znám z degustací káv a vín. Tam je to nemlich takové. Stačí říct, že tohle víno je vítězem soutěže tam a tam a pravidelný piják krabicových "vín" o něm bude vykládat jako o tom nejlepším víně, co kdy pil bez ohledu na to, že na kvalitu si člověk musí pomalu zvykat. Tomu, kdo pije Ostravský kahan nebo Buška z Velhartic, sladké to dryály, nemůže suché víno chutnat. Aspoň ne hned, musí se k němu prokousat poznáním. A s jídly je to taky tak. Ochutnávka mi neřekne téměř vůbec nic.

0 0
možnosti

J. Tachovský

2. 12. 2010 14:02
ochutnavka za 600 je opravdu za babku

Za to mam kilo hovezi panenky vcetne priloh a muzu ochutnavat steaky az do bezvedomi.

0 0
možnosti