Diskuze
Dejte kaprovi ještě šanci. Připravte ho na zcela jiný způsob
Kapr na másle, načerno nebo osmažený v trojobalu, to jsou klasické úpravy této tradiční ryby českého vánočního stolu. Ale receptů existuje spousta a každý si může zkusit něco neobvyklého. Třeba dušeného kapra se šalvějí a rozmarýnem nebo pečeného v sýrovém těstě. My si ukážeme výbornou severoamerickou variantu, kde nechybí víno ani italský parmazán.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P. Sulc
9. 12. 2010 3:18
Jak muzeme upeci kapra
do zlatova, kdyz musi byt POTOPENY v omacce ? To bude uvareny, ne?
0
0
možnosti
J. Linhart
9. 12. 2010 0:12
Blbče !! To není KAPR ! Kapr má FOUSKY !! To je KARAS!!!
Asi stříbřitý !!!!
0
0
možnosti