Diskuze
Čechy zmrzlina nezajímá. Změnit by to mohla speciální akademie
Zvýšit zájem českých obyvatel o zmrzlinu chtějí organizátoři tzv. Akademie pro zmrzlináře. Podle výrobců Češi výrazně zaostávají za evropským i světovým průměrem v její spotřebě. Na České zemědělské univerzitě v pražském Suchdole za účasti České Miss Jitky Válkové vyhlásili symbolické zahájení zmrzlinové sezóny, která má upoutat pozornost k této tradiční pochutině.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
ZB
Z. Bartoňová
8. 12. 2010 10:57
A je zmrzlina vůbec zmrzlina?
Nevím, jaké složení zmrzliny je v cukrárně, moc mi nechutná. Balená zmrzlina a to i ta "ruská" , která byla jedinečná , ba i ty drahé jako je Magnum, si ke smetaně letem světem jenom přivoněly. Ve všech je rostlinný tuk a smetanovou chuť tam dodá něco sušeného mléka.
Bohužel, stejné je to i s dorty v místní cukrárně. Rama místo klasického másla je v krémech cítit tak, že jsem udělala něco pro zdraví a když mě popadne kvartální mlsná, koupím si indiána nebo kremroli, ale už nikdy můj oblíbený ananasový řez.
0
0
možnosti