Diskuze
Zapomeňte na Slavii. Je tu Café Colore se skvělou atmosférou
Děkujeme za pochopení.
J. Stejskal
Hlavně ta elektronická hudba,
to je opravdu něco, bez čehož kavárna být ani nemůže. Co se týče PastAreny. Používání určitého druhu těstovin k určité omáčce, či naopak, není žádné dogma. To jen tady se to tak prezentuje. Zeptejte se kteréhokoliv Itala, či italského restauratéra. Je to ryze z praktických důvodů, jaká omáčka na tom kterém druhu těstovin drží. Dosaďte si obvyklé kombinace sama a uvidíte, že je to tak. Není v tom ani snobismus, či jiná kombinace chutí. Příměr s koprovkou a rýží je nesmysl, který není hodný jakéhokoliv food kritika.
J. Orlík
Káva se nevaří, káva se připravuje, proboha svatého.
Když už píšete tak obšírně, mohli byste aspoň uvést, jakou kávu používají.
J. Orlík
Jídlo za 50% a dobrá kavárna?
No, běžte mi někam. Když se obsluha nezeptá, jak chci steak připravit, už bych tam nevkročil. Jistě to není jídlo za stovku, viďte? Zajímalo by mě, kdo tenhle článek financoval? Atmosféra je sice docela podstatná věc, ale když se kvalitně nenajím, je to úpadek.