Diskuze
Nejhorší restaurace. Jak je poznat, ještě než do nich vstoupíte?
Asi se to neposlouchá nejlépe, ale pravda je prostá. Nejlepší a nejúspěšnější restaurace jsou ty, jejichž vedení má na paměti především vlastní zisk a dokáže tomu přizpůsobit kvalitu své nabídky a služeb.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J. Mrázek
15. 2. 2011 19:44
Na jídelníčku "doporučené spropitné 10-20%"
To mne zcela odrovnalo.V Plzni, u papírny....
0
0
možnosti
V. Prokeš
14. 2. 2011 15:43
Podle toalet poznáš dobrou restauraci !
Má dlouholetá zkušenost, jak poznat dobrou nebo špatnou restauraci, je jednoznačná, nejříve se zajdu podívat na WC a podle stavu v jakém se nachází, poznám jestli je dobré se v takovém podniku najíst, či občerstvit. Musím říci, že mě tato kontrola zatím ještě nikdy nezklamala. Majitel, který nedbá na čistotu a vybavení toalet, nemůže dbát ani na čistotu v restauraci a kuchyni a ani s výběrem obsluhujícího personálu a kuchařů si takový majitel nedělá žádné starosti.
0
0
možnosti