Diskuze
Zdrobněliny a legrácky, to jsou hlavní nešvary českých jídelních lístků
Kdo chce psa bít, vždy si hůl najde. Kdo chce bít českou restauraci, dostane pravděpodobně zbraň do ruky hned po usednutí. Tou holí je ono pověstné srdce každého podniku – jídelní lístek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
T. Smutný
26. 2. 2011 14:37
Díky moc
Díky moc, napsal jsi něco co cítím dlouho, ale tak dobře bych to nenapsal. Bohužel lidi jsou stádo a takto jak to je, to chtějí, oni chtějí být oblbnuti virtuální realitou velkého světa. Burani.
0
0
možnosti
B. Bhatti
27. 2. 2011 12:45
Re: Díky moc
souhlasím s Vámi. dobré postřehy a výstižná a vtipná forma. Jídeláky jsou nešvarem českých restaurací (zobecněno), bohužel se k tomu ale přidává i nepřipravenost obsluhy. Když narazím v jídeláku na ´Tajemství jičínského rychtáře´ s přílohou ´brambory podle mamky Manky´ a zeptám se obsluhy, co tím chtěl básník říct, dozvím se zhusta ´hm, to budou asi ty vepřový nudličky´ nebo moje oblíbené ´počkejte, skočím se zeptat do kuchyně´.
0
0
možnosti