Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Lívance, ananas či preclíky. 5 receptů z piva

Pivu se jako ingredienci k vaření dostává nemalé pozornosti, dodá jídlu ten správný říz a chuť. Je vhodné k vaření, dušení, grilování, nakládání i do těsta. Zapomeňte tak na chvilku na pivní guláš, buřty na pivu nebo pivní štrúdl a vyzkoušejte něco méně tradičního.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J. Karlíček

11. 4. 2011 15:44
rizoto

Pivní rizoto doporučuji. Zejména pokud se udělá ze stejného piva, jakým se potom zapijí (mám zkušenost s poctivým ležákem), je to zážitek jedna báseň!

0 0
možnosti