Diskuze
Léto, to jsou špekáčky. Opékejte jen ty kvalitní
Špekáčky jsou tradiční českou tábornickou pochoutkou. Pokud na ně v létě dostanete v létě chuť, neměli byste podcenit jejich kvalitu. Kupujte pouze kvalitní buřty s vysokým obsahem masa. Při opékání není třeba spěchat, špekáček potřebuje čas na důkladné propečení na povrchu i uprostřed.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
K. jiří
18. 7. 2011 0:12
Špekáček minulostí.
Sehnat dnes špekáček,který by byl dobrý,je umění.Za komunistů,kdy se výrobky včetně špekáčků,byla kvalita vesměs dobrá u všech výrobků.Po roce 1989 byly oborové norny všechny zrušeny,aby nebrzdily rozmach soukromého podnikání a proto je dnes zázrak,když seženete dobrý špekáček.Jó,za pokrok se musí platit.
0
0
možnosti