Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Návrat k tradici: víno bez chemie

Ke kořenům vinařské tradice se vracejí někteří moravští vinaři, kteří odmítají používat moderní technologie, přísady do vína i chemické hnojení. Jejich vína vyráběná pokud možno stejným způsobem jako před stovkami let. A pochvalují si je majitelé restaurací i jejich návštěvníci, kteří je obvykle vyžadují k pokrmům vyrobeným z biopotravin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Tetenka

30. 7. 2011 18:25
NEVIM CO SE DÁVALO DO VÍNA ZA BOLŠEVIKA,

ale chtěl li sem sladké, nasládlé, trpké, vždy jsem jej dostal, dnes jen kyselé, máme pro to krásný výraz kyselé jak chcanky, pod tři sta prý kvalitní víno nekoupíte, na západ od našich hranic ANO, ČÍM TO JE ?

0 0
možnosti