Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Tohle jíte? Tradiční delikatesa či nechutnost

Nattó je vláknitý, lepkavý, mazlavý a hutný zkvašený sojový pokrm, který Japonci pravidelně jedí k snídani. Dá se jíst jen tak, ale obvykle se podává studený na rýži okořeněný sojovou omáčkou, hořčicí nebo křenem wasabi. Vyjma nezvyklé textury má nattó ještě jeden problém, přinejmenším tedy pro západního konzumenta - zápach.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V. Kusý

1. 2. 2012 18:37
Nebuďte hnidopich! Taková červa, když

se dobře upraví, chutná lépe než ten osel který to napsal s ypsilonem!

0 0
možnosti

M. Pechar

1. 2. 2012 16:16
Skákající červy?

Červy? No já bych teda žádnou červu nejedl.

0 0
možnosti