Diskuze
Pražská chuť Ameriky: maso a zase maso
Děkujeme za pochopení.
J. Vozábalová
Už zase!!!!
Hezký den všem,
vůbec nezpochybňuji úroveň restaurace co do jídla a nápojů - nebyla jsem tam a nemohu soudit. Ale už zase - je už prakticky zcela standardní, že majitelé mají pocit, že vytvoří ten pravý historický interiér tím, že omlátí omítky na cihlu, popřípadě na kámen či na nějakou nedefinovatelnou směs obého - prostě na to, z čeho byla stavba postavena a co bylo od počátku určeno k překrytí omítkou. Je to diletantismus nejvyššího řádu a svědčí o tom, že vlastníkovi jeho budova nestojí za kousek pozornosti - přístupu, jaký by si při obnově zasloužila - a potažmo mu hosté nestojí za pravdivou prezentaci historického interiéru - respektive za to, aby je ušetřil svého "historicého exkursu".
V tomto konkrétním případě - aspoň podle tvaru klenby soudíc - bych to tipovala na 19. století - krk na to nedám, není to z fotek tak dobře rozeznatelné - omítka tam patří zcela nepochybně - rozhodně to není lícové zdivo. No nic - další restaurace, kterou rozhodně nevyzkouším - z něčeho takového mám spolehlivě kopřivku, mor a černé neštovice.
J. Stejskal
Lumír Tuček
je nyní i recenzent restaurací! Renesanční člověk. Kdy to začnou dělat lidé, kteří tou opravdu rozumí? Navíc o tom restaurantu Jáma čtu tento týden třetí článek. Není to nějaký pošoupnutý?
m. welser
moc, moc reklamy
Rád si čtu recenze různých podniků, ale tohle je jedna velká reklama na pivo dokonale schovaná ve článku o mase.... Někteří lidé pijí naprosto jiná piva a tento článek je trošku děsí. Těšil jsem se na povídání o vypečeném steaku, nikoliv o chvále některých piv. Je zajímavé, že jste nechválili i podávané limonády nebo přesné druhy kávy.
A. Machacek
Re: moc, moc reklamy
Az jednou a jestli navstivite ameriku, zjistite ze tak to opravdu
"in Steakhouses " vypada.
Jen porce nejsou smesnych 200 gramu ale dostanete minimalne libru. Za pozornost stoji ze americane nekradou a obrazky jsou tam na zachode leta, pokud ovsem neprijede nejaky turista z vychodni evropy.