Diskuze
Jeseníky uvaří tradiční recepty. Sádlem maštěné
Co se jedlo v Jeseníkách? Sézónní jídla, ale velmi často kalorická - sádlem maštěná! Dvě desítky restaurací v Olomouckém a Moravskoslezském kraji uvaří v rámci festivalu Chuť Jeseníků tradiční recepty původních obyvatel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P. Sulc
16. 6. 2012 22:16
Pro Krist Pana, redaktore,
to by vam upadla ruka, kdyby jste napsal par receptu ? Nebo je to neco taj-duv-mob ? Jesenicti by vam narezali, kdyby jste prozradil nejaka kulinarska tajemstvi /
0
0
možnosti
R. Hledík
17. 6. 2012 17:38
Re: Jeden bu řekl
ja, das war ein Eintopfgericht-- pro všechny z 1 hrnce
0
0
možnosti
R. Hledík
16. 6. 2012 11:51
Samozřejmě, že
musím doporučit restauraci na Rejvízu ((''asi 7 km od Jeseníku, býv. Freiwaldau)) -- , známá svými vyřezávanými židlemi podle podoby bývalých ((i dnešních)) štamgastů. Např. perfektní bramborové placky, různě plněné. Pochutnáte si !!
0
0
možnosti