Diskuse k článku: Jak připravit hovězí carpaccio? Radí Roman Paulus

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 3
  • Poslední: 13.7.2012 18:44
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
H. Grúbr 1.7.2012 9:40

Onehdá se tady někdo těžce navážel do

obalovaných knedlíků, ale že tu vychvaluje syrové maso, to nikoho nevzrušuje. Ani kdybyste si s tím syrovým mase dali pytel pepře, tak se vám ho nikdy nepodaří strávit. Vzpomeňte si na má slova až budete na kolonoskopii.

J. Záhumenský 29.6.2012 9:49

Dodatek

Obcas jemne zakapnu domaci majomezou: zloutek trocha dijonske horcice a olivovy olej

I. Schmalzkopf 13.7.2012 18:44

Jo jo, muší bejt olivovej, z jiného je průjem!

Člověče, zajděte si s Grúbrem na tu kolonoskopii.



Najdete na Lidovky.cz