Diskuze
Kam v Česku na nejlepšího burgera? 10 nej podniků
Děkujeme za pochopení.
J. Belling
Omáčka JD
Na omáčku:
¼ šálku nadrobno nakrájené šalotky nebo zelené cibulky / ½ šálku oloupaných čerstvých hub / 4 lžíce nesoleného másla pokojové teploty / 2 šálky hovězího vývaru / ¾ šálku suchého bílého vína / 2 lžíce zeleného pepře, mírně drceného / ½ šálku plus 5 lžic Jacka Danielse nebo jiného kvalitního bourbonu / ½ šálku smetany /Sůl a čerstvě mletý bílý pepř / Pár kapek čerstvé citronové šťávy
- Příprava: Na pánvi opečte dohněda šalotku a houby na 2 lžících másla. Přidejte vývar, víno, půl šálku bourbonu, lžíci zeleného pepře, oheň zmírněte na střední. Přidejte smetanu a nařeďte do mírně krémové konzistence. Po troškách vmíchejte 2 zbylé lžíce másla. Přidejte lžíci zeleného pepře, 5 lžic bourbonu, citronovou šťávu dle chuti a udržujte teplotu.
J. Tachovský
Zadny hamburger neni nejlepsi
Hamburger je z podstaty junk food.
j. jonáš
Re: Zadny hamburger neni nejlepsi
Mohl byste prosím uvést co je na něm nezdravého?
Z. Kulhánková
Maso se před grilováním nesolí
a houska se lehce namaže majonézou, hořčicí nebo obojím.
M. Charouz
Re: Maso se před grilováním nesolí
Paráda! Jen jsem moc nepochopil, proč se k tomu baští hranolky, když už je to v pečivu.