Diskuze
Mělo to být dokonalé bistro, provedení ale pokulhává
Děkujeme za pochopení.
J. Stejskal
Dotaz.
Na základě "Poprvé postrádal ochucení i bůček, což už nechápu vůbec, protože při dodržení poměru cukru a soli na příslušnou porci masa není nic dalšího potřeba." bych se chtěl "hodnotitelky" zeptat: Vařila jste někdy?
Celá recenze mně připadá jako Prostřeno s VIP personami. Což nevylučuje, že to bistro je blbé, to je spíš pravděpodobné. A ještě je interiér dost ošklivý. Nevím jak to máte s reklamou, ale až po druhém přečetení jsem dle "pražských foodies" zjistil, ve kterém městě se zřejmě nachází. Přesnějšího nic. Chtěl jsem jen upozornit, že takhle se recenze nepíše. Na nic. Ani na bistro.
Z. Kulhánková
Ty židle nemají s thonetkami nic společného
Top je rádobyrustikální dovoz, pravděpodobně ze Slovinska.
J. Orlík
Že slečny za pultem neumějí připravit espresso?
To ale není nic nového. Věnuji se espressu dlouhodobě a za ta léta jsem narazil jen na tři kavárničky, kde bylo espresso předpisové a to vždy. Jednou z nich je Šťastná koza v Berouně, kde si dávám za víkend, když tam, 2x ročně, přijedu, takových 10 espress. Ještě se nestalo, že by nebylo, jak má být. Káva je u nás silně opomíjená, a to nejen obsluhou, pro kterou to je jen tmavá voda, ael i pro majitele zařízení. Každé chce své, ať je to espresso nebo bůček. Záměr a dobrá vůle nestačí. Chce to něco víc. Lásku k jídlu a pití. Nebo naprostou profesionalitu. V našich restauracích a kavárnách většinou chybí jedno i druhé.
F. Kusák
Áách jó,
zase někdo chtěl být světový a není ani podprůměrně český. Nic ve zlém, ale dobrý bůček pečený na medu nebo s černým pivem je typicky český recept a samozřejmě s dobrým knedlíkem a se zelím (a ještě mně nikdo nevysvětlil v čem jsou naše knedlíky horší a nezdravější než ty italské těstoviny) , nebo kapr na černo či modro atd.
A pokud nechcete maso, pak vynikajících českých receptů najdete mnoho.