Diskuze
Paella je španělský poklad. Jak ji připravit?
Je lehká, svěží,jednoduchá,plná zeleniny, olivového oleje a ryb. Nad středomořskou kuchyní jásají výživoví poradci, ale třeba i komisaři UNESCO – i proto ji před časem zařadili na seznam nehmotného kulturního dědictví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
LP
L. Písařík
3. 8. 2012 6:31
Trochu jiné rizoto
Kdykoliv jsem tu vychvalovanou paelu jedl, vždycky to byla hromada rýže a trochu mořských plodů a zeleniny. Kdyby aspoň byl poměr 1 ku 1, ale i tady to vypadá na 1 ku 10. Stejné je to s pizzou v Benátkách, zapřisahám vás, raději buďte hladoví než benáteckou pizzu: na 1 kg těsta 2 ančovičky a 4 plátky rajčat.
0
0
možnosti
ZK
Z. Kulhánková
2. 8. 2012 8:17
Slávky ovšem nasbírejte čerstvé při odlivu
a krevety si kupte z lodi živé. Jinak si tam můžete rovnou nastříhat kartón z krabice.
0
0
možnosti
LF
L. Fikr
2. 8. 2012 18:17
Re: Slávky ovšem nasbírejte čerstvé při odlivu
Cha cha cha ... A jako doplnek pridejte Prairie Oysters ...
0
0
možnosti