Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Co s květákem? Zkuste udělat kaši, radí Roman Paulus

Bílé růžičky květáku jsou k dostání po celý rok, domácí druhy se ale sklízejí hlavně v létě a na podzim. Až se vám omrzí smažený a zapečený s bešamelem, vyzkoušejte třeba květákové pyré.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I. Schmalzkopf

16. 9. 2012 19:31
Pěkně vysmažená brokolice je lepší než květák, mnohem lepší.

Do krémové polévky zase kupodivu pasuje sriracha, je to furt květák, ale chlapský.

Jo, a dobře to funguje na nachlazení a ucpané dutiny.

0 0
možnosti

J. Frgalova

13. 9. 2012 17:27
ja květák

uvařím a sním, jakýpak štráchy s tím :-) pořád vymýšlet blbiny dávat rukolu a snítka šnytlíku na bramborovou kaši :-), a pak jeden jde, zapije to barelákem u stánku a je úplně jedno co před tím jedl. :-(.

0 0
možnosti

P. Šraier

13. 9. 2012 15:22
Mušle Sv.Jakuba, lanýžový olej...

Jasně, už pádím do BILLY, dnes obojí mají v akci, jen 5994,90. Tá dá dáááá BILLA je to nejlepší...:-DDD

Ale beze srandy, takovéto recepty jsou jen na jednu věc...:-P

0 0
možnosti

J. Feřtková

13. 9. 2012 15:31
Re: Mušle Sv.Jakuba, lanýžový olej...

Vy si květák obalte ve strouhance :-)

0 0
možnosti