Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Artyčok je vlastně bodlák. Jak ho loupat a vařit?

Střapaté růžice artyčoku dokonale klamou tělem: pod na první pohled nepřátelskou slupkou se skrývá jemná dužina, jíž nedokázal odolat ani vyhlášený labužník Jindřich VIII. V kuchyni to s nimi sice není žádná rychlovka, za trpělivost však budete bohatě odměněni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P. Sulc

10. 10. 2012 20:03
Vazena p. Pospisilova,

nejlepsi varianta je ta z obchodu, jediny odpad je potom jen ta sklenice a vicko. A je to bez prace. Kolik lidi se dnes naklada okurky? Proste si koupi sklenici a hotovo.

0 0
možnosti
ZK

Z. Kulhánková

10. 10. 2012 11:37
My je vaříme v celku, potom odlupujeme a jíme

0 0
možnosti