Diskuze
Artyčok je vlastně bodlák. Jak ho loupat a vařit?
Střapaté růžice artyčoku dokonale klamou tělem: pod na první pohled nepřátelskou slupkou se skrývá jemná dužina, jíž nedokázal odolat ani vyhlášený labužník Jindřich VIII. V kuchyni to s nimi sice není žádná rychlovka, za trpělivost však budete bohatě odměněni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PS
P. Sulc
10. 10. 2012 20:03
Vazena p. Pospisilova,
nejlepsi varianta je ta z obchodu, jediny odpad je potom jen ta sklenice a vicko. A je to bez prace. Kolik lidi se dnes naklada okurky? Proste si koupi sklenici a hotovo.
0
0
možnosti
ZK