Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sezóna zvěřiny je tu. Zkuste kančí kýtu s perníkovým knedlíkem

Podzim je sezóna zvěřiny. Maso divoké zvěře je zdravé a i přes veškeré zažité obavy není složité na úpravu. Kančí, srnčí i třeba mufloní speciality můžete ochutnat v rámci Festivalu chutí - vůně podzimu. Nebude chybět ani tradiční kaštanové pyré.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Kraus

14. 10. 2012 15:01
Perník na strouhání

Perník na strouhání jsem na trhui viděl naposledy cca před 12 lety.

http://grandemi.webgarden.cz/" target="_blank">http://grandemi.webgarden.cz/

0 0
možnosti

Z. Kulhánková

12. 10. 2012 8:35
Noem Arch?

To zase někdo chce být světový. Anglicky je to Noah''s Ark.

0 0
možnosti

P. Sulc

13. 10. 2012 1:41
Re: Noem Arch?

Slava, tady jste. jeste bych prosil, p. Kulhankova: koupil jsem dva pekny Club steak, bez kosti. Jak na to, jako T bone, 2 minuty kazdou stranu ? Nikdy jsem to nedelal, delam jen fillet mignon, na tom se neda nic zkazit temi dvema minutami. Jo, mam jen plyn a panev, ani rozen, ani ohen na podlaze tu mit nemohu, zehlicku nemam a ani jsem ji nikdy nepouzil. A pak jsem koupil takovej spalek hoveziho, jmenuje se to "angus beef eye round roast", taky bez kosti, 1.75 libry, jak je to cesky, jestli predni ci zadni, to vubec nevim. Jak se pece tohle; ja nikdy tyhle veci nedelal , jen gulase, steaky ze svickove, ptacky a pak takovy placaty masa s peprem a cibuli. A taky koprovou omacku, ale tu mam stejne radeji bez masa,a kdyz , tak na to zebra. Diky predem za pouceni

0 0
možnosti