Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak zpracovat vnitřnosti? Tipy přináší Roman Paulus

Pokud ctíte zásadu vaření „od čumáčku po ocásek“, respektive „od zobáčku po pařátek“, naučte se zužitkovat i vnitřnosti alias droby. Z drůbežích žaludků se dá připravit skvělé ragú, z brzlíku zase zajímavá příloha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

20. 12. 2012 22:26
Nejsem Roman Paulus,

ale poskytnu gratis recept na absolutní lahůdku. Našpikujte vepřovou kýtu. Pomažte ji hodně máslem a začněte ji pomalu péci. Asi po půl hodině hoďte na ní telecí brzlík a normálně pečte dál. Brzlík se rozpustí a vytvoří jemnou omáčku silnou jak "noha vod kulečníku", jak říká Mistr. Pokud nebudete mít na brzlík, udělejte to s mozečkem. Je to skoro stejně tak dobré. Teď už jsem zase jak Babica.

0 0
možnosti

Z. Kulhánková

20. 12. 2012 22:30
Re: Nejsem Roman Paulus,

Dík, to zkusím! Ten můj klenot brzlík zbožňuje.

0 0
možnosti

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...