Diskuze
Jak správně připravit obložené chlebíčky? Rady od odbornice
Děkujeme za pochopení.
škodlivost éček
většinou ti, co tady zdůrazňují jak pečlivě studují složení, tak vzápětí vlezou do sprchy, nejlépe 3x denně sedřou ze sebe přírodní ochranu kůže a natřou se krémama plnýma všech možných éček a umělotin a přes kůži se jim tohle svinstvo dostane okamžitě do krevního řečiště, ale jsou velmi spokojeni, jak žijí krásně zdravě. Ať žijí reklamy!
J. Novák 768
.
"...navíc bez škrobu, éček a dalších pochybných „ingrediencí“." Tady zase někdo neví, co to vlastně ta "Éčka" jsou... No ale hlavně, že o kousek dál případně použijeme takovou lahůdku, jako je pomazánkové máslo.
Re: .
1. domácí majonéza jsou opravdu jen žloutky, trocha hořčice, citronová šťáva, či ocet a sůl, "éčka" sice nejsou a priori špatná, ale proč je tam mít, když nejsou (pro domácí produkci) potřeba
2. pomazánkové máslo je jen smetanový zákys a mléčné kultury, někdy trocha škrobu, račte si občas přečíst složení
Re: co je na
Protože se tím šidí kvalita, u majonézy platí, že čím víc oleje, tím je majonéza hustější, takže když chtějí šeřit olejem, tak to nastaví škrobem
Jaká česká specialita?
Takové chlebíčky se tradičně připravují ve Skandinávii. To si Češi budou přisvojovat všechny vynálezy, jako to tradičně dělají Rusové?
Re: Jaká česká specialita?
No o tom by se dalo diskutovat. Chlebíčky jak je známe je středoevropská specialita.Nekorunovaným králem chlebíčků se stal pokud vím Jan Paukert a jeho vyhlášený lahůdkářství na Národní třídě.Kdo opravdu chlebíčky vymyslel ale doopravdy není známo.
Více na: