Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nadívaná oliheň i pečení garnáti. V pásmu Gazy umí připravit dobroty

Málokdo by očekával, že si v palestinské Gaze dá pochoutku, jako je kořením nadívaná oliheň se salátem z opečeného melounu. Hlavní ingrediencí kuchyně v Gaze je hojně používané koření a poučit se o tom může každý, kdo si pořídí novou kuchařku s názvem Vaření v Gaze: Palestinský kulinářský výlet. Nalezne v ní ostřejší variantu středomořské kuchyně udržovanou po generace v hustě obydleném pásmu Gazy bez ohledu na tamní boje a strádání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J. Podivný

6. 4. 2013 10:25
Kdyby nekupovali zbraně

tak za ty prachy, co dostávají z EU si může veškeré obyvatelstvo Gazy dovolit se celodenné stravovat v luxusních restauracích.

0 0
možnosti