Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Příliš máslové foie gras aneb Trapasy podle profesionálů

Sommeliér Milan Krejčí musí občas řešit stížnosti hostů, kteří si objednají staré víno a čekají svěží chuť. A šéfkuchař Roman Paulus si zas vyslechl, že foie gras připravil moc máslové... S jakými faux pas se setkávají sami profesionálové, se kterými server Lidovky.cz připravuje seriál o trapasech v restauracích?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

20. 4. 2013 23:50
Hloupa neskusena redakce

foie gras (paštika ze ztučnělých husích jater, pozn. red.). Redakce vi o husich jatrech pramalo. Spatny preklad ignoranta ktery by nemel v redakci jidla co delat

0 0
možnosti
JS

25. 4. 2013 2:03
Re: Hloupa neskusena redakce

A co že je na tom špatně?

0 0
možnosti