Diskuze
Příliš máslové foie gras aneb Trapasy podle profesionálů
Sommeliér Milan Krejčí musí občas řešit stížnosti hostů, kteří si objednají staré víno a čekají svěží chuť. A šéfkuchař Roman Paulus si zas vyslechl, že foie gras připravil moc máslové... S jakými faux pas se setkávají sami profesionálové, se kterými server Lidovky.cz připravuje seriál o trapasech v restauracích?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
AM
20. 4. 2013 23:50
Hloupa neskusena redakce
foie gras (paštika ze ztučnělých husích jater, pozn. red.). Redakce vi o husich jatrech pramalo. Spatny preklad ignoranta ktery by nemel v redakci jidla co delat
0
0
možnosti
JS