Diskuze
Co s kedlubnou? Přinášíme pět jednoduchých receptů
Kedlubna je v kuchyni často opomíjená. Ačkoli nejlépe chutná syrová, využijete ji i v teplé kuchyni. Navíc obsahuje velké množství vitaminů a minerálních látek. Plod kedlubny navíc skvěle voní i chutná.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
VL
20. 6. 2013 8:33
Všechny ty "jednoduché recepty"...
...jsou komplikovanější a méně lákavé, než klasické kedlubny na smetaně. :)
0
0
možnosti
ZK
PS
PS
14. 6. 2013 11:21
kEDLUBNA
Hlavně všechno zpackejte přidáním česneku a zlikvidujte jemnou a charakteristickou chuť kedlubny.Dneska se do všeho s prominutím se-e česnek,asi podle Italů ty ho mají všudea ve všem.
0
0
možnosti