Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Co s kedlubnou? Přinášíme pět jednoduchých receptů

Kedlubna je v kuchyni často opomíjená. Ačkoli nejlépe chutná syrová, využijete ji i v teplé kuchyni. Navíc obsahuje velké množství vitaminů a minerálních látek. Plod kedlubny navíc skvěle voní i chutná.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

20. 6. 2013 8:33
Všechny ty "jednoduché recepty"...

...jsou komplikovanější a méně lákavé, než klasické kedlubny na smetaně. :)

0 0
možnosti
ZK

16. 6. 2013 7:35
Proboha, ryba se solí, pepří a citrónuje až po smažení!

0 0
možnosti
PS

14. 6. 2013 21:57
A kde je kedlubnove zeli ?

Pamatuju, ze bylo vyborne.

0 0
možnosti
PS

14. 6. 2013 11:21
kEDLUBNA

Hlavně všechno zpackejte přidáním česneku a zlikvidujte jemnou a charakteristickou chuť kedlubny.Dneska se do všeho s prominutím se-e česnek,asi podle Italů ty ho mají všudea ve všem.

0 0
možnosti